Looking For Anything Specific?

Zonguldak Cami Açılışı : Fen6hyaye2t7am - Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.

Zonguldak Cami Açılışı : Fen6hyaye2t7am - Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi.. Zonguldak'ta cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından cuma günü açılışı gerçekleştirilen uzun uzun uzun muhammed caminin açılışı sonrasında zonguldaklılar cami ziyaret ediyorlar. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti.

5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır.

Uzun Mehmet Camii Insaatinda Sona Dogru Yaklasildi Son Dakika Haberleri
Uzun Mehmet Camii Insaatinda Sona Dogru Yaklasildi Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te.

Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu.

Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak. Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu.

Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. 29 nisan 2007 pazar 16:12.

8erwvg05p Yvxm
8erwvg05p Yvxm from www.haberakdeniz.com.tr
Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Zonguldak'ın kozlu beldesine bağlı, yahma köyünde temeli 1999 yılında atılan güvendik cami, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır.

.kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme.

Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Zonguldak cami yapımı zonguldak 100.yıl terminali'nin karşısında inşaatı devam eden zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Zonguldak belediye başkanı ömer selim alan, aa muhabirine, cami inşaatını artık sonlandırdıklarını ve sabırsızlıkla 4 haziran'ı beklediklerini söyledi. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. 5 kasım 2018 pazartesi 12:29. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz.

Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. .kılacak, cumhurbaşkanı zonguldak programı, zonguldak'a ne zaman gelecek, uzun mehmet cami açılışı, mfa kocayusuf maske fabrikası açılış töreni ve filyos limanı açılışı ile doğalgaz işleme. Bakan kurum, zonguldak'ta eski kömür yıkama tesisinin bulunduğu lavuar alanına cami ile birlikte 70 bin metrekarelik düzenleme projesi gerçekleştirileceğini de anlattı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet cami açılışında konuşarak bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi.

8erwvg05p Yvxm
8erwvg05p Yvxm from www.haberakdeniz.com.tr
Caminin cem olunan yer olduğuna işaret eden erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştirdi. Bunun sebebi de osmanlı ve osmanlı öncesinde burada önemli bir. Caminin inşasında emeği geçen mimarından işçisine kadar herkese şükranlarımı sunuyorum. Cami açılışı ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde tarım ve orman bakanlığı genç çiftçi projesi ile genç çiftçilere damızlık düve dağıttı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Zonguldak 19.12.2014, 16:04 19.12.2014, 16:36.

Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır. Cami açılışı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Yeni cami'nin kesin tarihi bilinmese de yakın bir tarihte inşa edildiğini söylemek pek yanlış bir bilgi olmayacaktır. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kente gelmesi heyecana neden oldu. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış.

Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış zonguldak. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış.

Post a Comment

0 Comments